13 maj 2010

I Hudik Med Ems♥

Vi började våran resa igår vid 17:00 kom fram vid 20:00. Då packade vi upp lite saker, sedan var det mat som gällde. Efter det satt vi i våran lilla stuga som jag och Ems sover i. När klockan var 23:00 började vi plugga svenska. Vi höll på i ca 2 timmar, duktiga tjejor.
När vi vaknade imorse satt vi och lyssnade på musik. Sedan gjorde vi ordning oss och käkade frukost. Efter vi var helt klara, tog vi våra gamla ben och gick in till stan. Det var typ 3 bilar som tutade på oss och sen mötte vi två killar och den ena
killen sa: Tjena brudar
jag svarade: Tjena killar
killen sa: Va kul att ni går
Jag och Emma fortsatte gå och sen kollade vi bakåt för att kolla fall de var kvar. Och det var de, killarna stod och vinkade att vi skulle komma. Men vi vinkade hejdå. Haha!

Det var tänkt att vi skulle fika på ett Cafè, men det var stängt överallt. Vi gick in till konsum och köpte munk och dricka haha. Efter det orkade vi inte gå hem igen, så vi tiggde skjuts.
Nu sitter vi i sängen och myser för fulla gubbar. Snart ska vi äta mat och ikväll ska vi ta en tripp förbi stranden och det blir också VD för oss.

SÖTA BIIIILDER, MED VÅRAN FAVORIT STATYYYY!!!

Inga kommentarer: