19 april 2010

LÄGRET I RÄTTVIK

Vi började åka klockan 16. Blev kissnödig och fick hålla mig i 2h 15min!!!
När vi kom fram packade vi upp och lekte lite i lekparken som var utanför. Sen var det mässa, lekar och dags för macka. Senare på kvällen spelade vi tjejer kort, snackade och hade det gött. Somnade runt 2.

Vi skulle gå upp kl. 7:00 men ist så kommer killarna och stampar och bankar på dörrar, golv och skriker kl.05:50 kuuuul.
På Lördag morgon kl.8:00 var det morgon mässa och sen frukost. Vi tränade på hur vi ska göra på våran konfirmation uppvisning. Sång och drama blir det. Ska läsa högt, är skit nervös!!! *dör*. Efter det var det en kille som spelade piano och vi fick sjunga och önska låtar, och efter två timmar var det mat.
På kvällen kollade vi lite på Körslaget och sen var det disco. Roligt, höll på till 00.00. När vi kom in till oss så duschade vi och sen gick vi in på våra rum och pratade. Somnade ungefär 2:00 den natten också.

På söndag morgon kom det inga killar som tur var. Vi sov till 7:15. Klockan 8:00 var det frukost och sen packning. Klockan 11:00 var det gudstjänst i kyrkan. Prästen pratade i 1h och 15min. Har aldrig varit på en sådan lång gudstjänst. Sen var det mat och bussresa som gällde.


Inga kommentarer: