14 mars 2010

Kärlek är oftast helt underbar, men de kan också vara väldigt tufft ibland.
När man tillexempel måste sluta älska någon som inte älskar en själv på detta vis. Det känns som att det kommer en kniv rakt in i hjärtat och det gör bara ondare och ondare, man vill bara skrika rakt ut. Efter ett tag tycker att det borde sluta eftersom att det har hållt på så länge, men det gör de inte.

Man har tänkt på den personen dag och natt, hur ska man då kunna släppa den på 1 sekund? Det går aldrig. Den personen har varit de bästa i ens liv förut, och hjärtat kommer nog aldrig släppa den biten. De kommer vara undangömt någonstans där man inte kan hitta de. Man vill glömma allt gammalt och komma in med något nytt och lyckligt i livet istället, men ibland går det inte.

Att ens få en pojkvän kan vara svårt för många, och även att hålla kvar ett äktenskap.
Alla människor är olika och alla kan inte få vad de vill ha även fast de vill. Men alla hittar nog sin älskade "prins" någon gång i livet, eller en som betyder väldigt mycket. Det behöver inte vara en pojkvän för att den ska betyda mycket för en. Det viktigaste är att man har någon som bryr sig om en och att man har någon att gå till om det händer något så att man måste prata om det.

3 kommentarer:

frida sa...

:(
du vet att jag alltid finns om du vill prata elin!
love u<3

malin sa...

<3<3<3<3<3<33<3<3<3<3<33<3<3<3

malin sa...

<3<3<3<3<3<33<3<3<3<3<33<3<3<3